Gastenboek

Laat gerust een bericht na over hoe het gaat met uw Golden Retriever van 't Nielerdal.

Om te vermijden dat spammers ons gastenboek volschrijven, dient u zich eerst te registreren en in te loggen.

Wil je een bericht schrijven in ons gastenboek ga dan naar de volgende link: Nieuw gastenboekbericht.

UKA

Hallo Jan,
Uka is nu reeds 9 maanden oud en een zeer mooie jonge dame aan het worden. Ze is super lief en aanhankelijk als haar moeder.

Geschreven door: Peter
24-05-2022

Una ons Golden meisje

Una is nu een jaar bij ons. Als kleine ukkepuk was ze heel snel zindelijk, energievol en superlief. Iedereen in ons gezin heeft haar met open armen ontvangen. Niettegenstaande zij met onze katten wou spelen was de liefde niet wederzijds. Ondertussen is ze reeds een mooie en (meestal) gehoorzame meid geworden die heel veel complimenten krijgt. Jan is een expert ter zake!

Geschreven door: Ann
04-05-2022

Gilly

Dag Jan,
Even om te melden dat Gilly (dochter van Esther) ondertussen al 14 jaar is, hopelijk kunnen we dit jaar haar 15de verjaardag nog vieren. Voorlopig doet ze het nog prima. We staan er nog iedere dag versteld van hoeveel geluk we met haar hebben. Een makkelijke, stabiele, sociale hond die met alle honden overweg kan. Grote wandelingen zitten er niet meer in, maar een blokje rond lukt nog wel. Hopelijk is ze nog een tijdje bij ons.

Geschreven door: Eva
09-03-2022

Bo

Hallo Jan en Sylvia,
Vandaag voor de eerste keer met onze pup Bo naar de dierenarts geweest voor zijn inentingen. We kregen van de dierenarts te horen dat we een gezonde en mooie pup gekocht hebben. Hopelijk mag zij ook zolang bij ons blijven als onze vorige golden retriever.

Groetjes

Geschreven door: Locht Michel
11-08-2021

Thor

Onze Thor is inmiddels 9 maanden bij ons en we zouden hem niet meer kunnen missen. Hij heeft een gouden hart, is een echte gezinshond, en fysisch ook een sterk beestje. Kortom, wij zijn heel erg blij met onze keuze voor een pupje van.´t Nielerdal .
Mattias en Elke

Geschreven door: Mattias en Elke
27-05-2021