Gastenboek

Laat gerust een bericht na over hoe het gaat met uw Golden Retriever van 't Nielerdal.

Om te vermijden dat spammers ons gastenboek volschrijven, dient u zich eerst te registreren en in te loggen.

Wil je een bericht schrijven in ons gastenboek ga dan naar de volgende link: Nieuw gastenboekbericht.

Onze lieve vriend "Volt"

Beste Jan en Sylvia,
Ietsje meer dan drie weken geleden kozen we bij jullie onze nieuwe kameraad, Volt. Het was liefde op het eerste gezicht en dat wordt enkel nog sterker met de dag. Volt voelde zich meteen op zijn gemak hier bij ons. Dankzij Jans goede tips en raad loopt het hier allemaal heel vlot en aangenaam op het vlak van zindelijkheid, vertrouwen en structuur. Het is zo een aangenaam en stabiel hondje, een waar plezier! Je merkt ook duidelijk dat jullie veel tijd en energie steken in jullie pups waardoor het voor de klant een fijne ervaring is om zo'n pup mee naar huis te mogen nemen. Nogmaals dank voor alles! We zijn zo blij dat we een pupje mochten krijgen uit jullie kennel. Volt is intussen ongetwijfeld onze allerbeste vriend en we gaan er alles aan doen om hem een prachtig leven te schenken hier samen met ons. Wij en de kinderen genieten van dit nieuwe leven in huis. Groetjes van ons allen, Sofie Kevin Louis en Charlotte 🥰

Geschreven door: Sofie en Kevin
05-03-2023

uCartouche °03/06/2021

Hey Jan,

Mede door de beperking aan mijn benen was ik op zoek naar een super stabiel hondje waar ik op kon bouwen en vertrouwen en waarmee ik de wereld kon verkennen.... Ik was op zoek naar een hondje met hopen energie en werklust voor de hondensport maar tegelijkertijd een hondje dat de rust kon bewaren en impulsen onder controle kon houden wanneer dat nodig zou zijn en dat is exact de hond die uCartouche geworden is... Het lijkt wel alsof ze speciaal voor mij gemaakt is, zo'n perfecte match, een droom die werkelijkheid geworden is... Een lieve, gezonde en standvastige knuffelbeer die fungeert als de perfecte gezinshond en tegelijkertijd ALTIJD paraat staat om te mogen werken met 100% aandacht voor haar baasje! Dankuwel voor al uw toewijding, kennis en passie! Dankuwel voor ons droomhondje en de sublieme kwaliteit die je met je honden fokt!!!

Geschreven door: Kristel
22-08-2022

UKA

Hallo Jan,
Uka is nu reeds 9 maanden oud en een zeer mooie jonge dame aan het worden. Ze is super lief en aanhankelijk als haar moeder.

Geschreven door: Peter
24-05-2022

Una ons Golden meisje

Una is nu een jaar bij ons. Als kleine ukkepuk was ze heel snel zindelijk, energievol en superlief. Iedereen in ons gezin heeft haar met open armen ontvangen. Niettegenstaande zij met onze katten wou spelen was de liefde niet wederzijds. Ondertussen is ze reeds een mooie en (meestal) gehoorzame meid geworden die heel veel complimenten krijgt. Jan is een expert ter zake!

Geschreven door: Ann
04-05-2022

Gilly

Dag Jan,
Even om te melden dat Gilly (dochter van Esther) ondertussen al 14 jaar is, hopelijk kunnen we dit jaar haar 15de verjaardag nog vieren. Voorlopig doet ze het nog prima. We staan er nog iedere dag versteld van hoeveel geluk we met haar hebben. Een makkelijke, stabiele, sociale hond die met alle honden overweg kan. Grote wandelingen zitten er niet meer in, maar een blokje rond lukt nog wel. Hopelijk is ze nog een tijdje bij ons.

Geschreven door: Eva
09-03-2022